Fenerbahçe

Ali Koç jokerini buldu! Herkese onu öneriyor

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’un transferde en büyük kozu Ozan Tufan. Fraport TAV Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı ve Doğukan Sinik, İttifak Holding Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakcı ile Amir Hadziahmetovic’i isteyen Fenerbahçe, her iki kulübe de Ozan Tufan’ı önerdi

Fenerbahçe’de Ozan Tufan transferin belirleyici ismi olur. Mart ayından Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, takas için sarı-lacivertlilerin en büyük kozu konumunda.

Sarı-lacivertlilerde sağ bek ve sol kanat için arayışlar sürerken sarı-lacivertlilerin gündemine Fraport Antalyaspor’un iki genç ismi Bünyamin Balcı (22 yaşında sağ bek) ve Doğukan Sinik (23 yaşında sol kanat) geldi. Bu iki futbolcu için Güney ekibine, İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan Ozan Tufan takasta önerildi. Sarı-lacivertliler ayrıca bonservis bedeli ödemeyi düşünüyor. Bunun için pazarlıklar sürüyor.

EMRE BELÖZOĞLU DA OZAN TUFAN’I İSTİYOR!

Fenerbahçe, stoper Abdülkerim Bardakçı ve ön libero Amir Hadziahmetovic için de aynı şekilde Ozan’ı Konyaspor’a takas olarak önerdi. Yeşil-beyazlı kulüp de Antalyaspor gibi oyuncunun takasına olumlu baktı. Jesus’un da ismi geçen futbolculara onay verdiği gelen bilgiler arasında. Bu arada Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun da Ozan Tufan’ı istediği belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun tercihi de transferde etkili olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir