Fenerbahçe

Marcel Tisserand’ı sevinçten çılgına çevirecek Haber

Kanarya, takıma geldiği andan itibaren istenileni veremeyen Marcel Tisserand’ın yerine Hollandalı başarılı savunmacı Danilho Doekhi ile temastaydı. Fakat, 23 yaşındaki stoperden kötü haber geldi.

MARCEL TISSERAND’IN YERİNE GELECEKTİ

Sarı Kanarya Danilho Doekhi’yi kadrosuna katıp, Marcel Tisserand ile yolları ayırıp yüksek bir maliyetten kurtulmak niyetindeydi. Hollandalı genç stoperin Vitesse ile sözleşmesinin bu yaz bitecek olması transferi bir nebze daha kolay kılan bir etmen olarak görülüyordu.

Danilho Doekhi için iki dev Fenerbahçe’ye rakip oldu

Lâkin, Aksam.com.tr’nin Hollanda basınından aktardığı habere göre; Fenerbahçe ile birlikte Union Berlin ve Glasgow Rangers da Vitesse ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan potansiyelli yıldız savunmacı Danilho Doekhi’yi kadrosuna katmak istiyor.

RANGERS VE UNION BERLIN KAFASINI KARIŞTIRDI

Haberin devamında Danilho Doekhi’nin, Bundesliga ve İskoçya Ligi’nden gelen tekliflerden dolayı kafasının karıştığı belirtildi.

DANILHO DOEKHI ‘NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Hollandalı 23 yaşındaki başarılı stoper, bu sezon Vitesse forması ile 41 karşılaşmaya çıktı. Takımının kaptanlığı yapan Doekhi, çıktığı 41 mücadelede 4 gol atmayı başardı.

Ayrıca genç savunmacı 3668 dakika sahada kalarak Vitesse’nin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir