Fenerbahçe

Fenerbahçe’de Özil Kararı

Konyaspor maçından sonra kadro dışı kalan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’in sarı lacivertli takımdaki geleceği belli oldu.

Fenerbahçe’de geçen sezonun aksine bu sezona iyi başlayan Mesut Özil, takımına ligde 8 gollük katkıda bulunsa da hem Vitor Pereira hem de İsmail Kartal’la yaşadığı sorunlar nedeniyle bir türlü istikrar yakalayamadı.

30.haftada oynanan Konyaspor maçında devre arasında oyundan alınan Mesut, karşılaşma sornası hocası İsmail Kartal’la yaşadığı problem nedeniyle kadro dışı bırakılırken, bu olay dünya basınında yer bulmaya devam ediyor.

Özellikle İngiliz basını, Mesut’un durumuna özel ilgi gösterirken, dailycannon’dan flaş bir iddia geldi.

Habere göre Mesut Özil’in bir sona yaklaştığı ve Fenerbahçe’nin de yıldız ismin sözleşmesini feshetmek için harekete geçtiği vurgulandı.

Mesut’la David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami’nin ilgilendiği belirtilirken, ABD ekibinin 33 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemediği ve sözleşme feshini beklediği kaydedildi.

Diğer taraftan İngiltere Championship ekibi Hull City’nin de Mesut Özil’i istediği ancak bu transferin gerçekleşmesinin çok zor bir ihtimal olduğu belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir